aan alle goede dingen komt een eind, webmasterplein.net 2003 - 2013
wij danken jullie voor al mooie momenten die dankzij dit forum ontstonden - Derk, Rutger en Stef

foutje?

Je spreekwoordelijke ei kwijt? Of weet jij waar Yatpo tegenwoordig uithangt? Het Café van Mario is 24/7 open. Powertools kick ass!

foutje?

Berichtdoor Des » 11 dec 2003 13:48

<?php
require("member/config.php");

echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"../opmaak.css\">";

$sql = "SELECT merk,model,img FROM schakel WHERE merk='honda' model='mb50'";

$resultaat = mysql_query($sql);

while ($record = mysql_fetch_object($resultaat))

echo "<center><img src=\"$record->img\"></center><br>"


?>
wa is er mis???
Avatar gebruiker
Des
wmpr
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 11 dec 2003 13:44
Woonplaats: londerzeel,Vlaanderen

RE

Berichtdoor eattea » 11 dec 2003 14:14

Je bent na je laatste echo ; vergeten dat moet dus echo " "; zijn en niet echo "" Very Happy eindelijk een phper er bij Very Happy

// ik werk wel altijd met include inplaats van require...
Laatst bijgewerkt door eattea op 01 jan 1970 01:00, in totaal 1 keer bewerkt.
eattea
 

Berichtdoor Anonymous » 11 dec 2003 14:15

dju zo een stom foutje :p mja paar maand gelede echt begonne me wap hp te gebruike en nu meer en meer é :d
Anonymous
 

Berichtdoor Anonymous » 11 dec 2003 14:18

maar der zit dus nog een foutje in é

ik dnek in deze lijn ergens

$sql = "SELECT merk,model,img FROM schakel WHERE merk='honda' model='mb50'";



da laatste stukske kan da?
Anonymous
 

RE

Berichtdoor eattea » 11 dec 2003 14:19

MIsschien als je dit eens probeerd

$sql = "SELECT merk,model,img FROM schakel WHERE merk='honda' AND model='mb50'";
eattea
 

Berichtdoor eattea » 11 dec 2003 14:23

En dan nog even dit

<?php
require("member/config.php");

echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"../opmaak.css\">";

$sql = "SELECT merk,model,img FROM schakel WHERE merk='honda' model='mb50'";

$resultaat = mysql_query($sql);

while ($record = mysql_fetch_object($resultaat))
{

echo "<center><img src=\"$record->img\"></center><br>";

}
?>

Je bent je while nooit begonnen je kan anders ook

$record = mysql_fetch_objec($resultaat);
echo "<center><img src=\"$record->img\"></center><br>";

doen
eattea
 

Berichtdoor Anonymous » 11 dec 2003 21:42

meric me alleen de ANd der bij te plaatse werkt het nu dus é . weer iets bij geleerd se Smile
Anonymous
 

RE

Berichtdoor eattea » 12 dec 2003 10:43

Graag gedaan Very Happy
eattea
 


Keer terug naar Café di Mario



cron