aan alle goede dingen komt een eind, webmasterplein.net 2003 - 2013
wij danken jullie voor al mooie momenten die dankzij dit forum ontstonden - Derk, Rutger en Stef

Active Desktop vraagje

Je spreekwoordelijke ei kwijt? Of weet jij waar Yatpo tegenwoordig uithangt? Het Café van Mario is 24/7 open. Powertools kick ass!

Active Desktop vraagje

Berichtdoor Anonymous » 25 maart 2005 18:18

Hallo, Ik heb een vraag over Active Desktop. Als ik bijvoorbeeld www.google.nl als active desktop heb ingesteld, dan verschijnt deze netjes op mijn bureaublad. Het probleem is echter als ik een zoekterm intypt, dat er dan een nieuw venster wordt geopend met de zoekresultaten. Ik wil dit echter in mijn active desktop laten plaats vinden. Weet iemand of dit mogelijk is?

Bedankt!

Samall
Anonymous
 

Berichtdoor Stef » 25 maart 2005 19:08

Google opent uitzich zelf niet in een nieuw venster dus zou hij daarin moeten blijven.
Avatar gebruiker
Stef
wmpr
 
Berichten: 5575
Geregistreerd: 27 nov 2003 21:51

Berichtdoor Anonymous » 25 maart 2005 19:35

Ja dat begrijp ik! Daarom vraag ik het ook.
Anonymous
 

Berichtdoor Weeeyaa » 25 maart 2005 20:21

het enige wat kan is de pagina van google aanpassen...
maar ik dnek omdat het als desctop is hij daarom in een nieuw venster opent...
Avatar gebruiker
Weeeyaa
wmpr
 
Berichten: 2796
Geregistreerd: 10 jul 2004 07:39

Berichtdoor Anonymous » 26 maart 2005 09:29

Wat is dit voor een forum?
Het eerste antwoord is dat Google zelf niet in een nieuw window opent.
Het tweede antwoord gaat over het herbouwen van Google.

Zijn er nog mensen die echt verstand hebben van dit soort zaken?
Anonymous
 

Berichtdoor Weeeyaa » 26 maart 2005 09:31

he we proberen je alleen te helpen hoor... dat t niet lukt hoef je niet op ons af te reageren!
Avatar gebruiker
Weeeyaa
wmpr
 
Berichten: 2796
Geregistreerd: 10 jul 2004 07:39

Berichtdoor Derk » 26 maart 2005 10:22

Een actief desktop venstertje kan niet van pagina veranderen
Je zult dus altijd ene pop-up krijgen als je op zoek klikt tenzij de zoekmachine helemaal in javascript werkt.
Afbeelding
Avatar gebruiker
Derk
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12634
Geregistreerd: 27 nov 2003 19:50
Woonplaats: Houten

Berichtdoor Stef » 26 maart 2005 13:24

SAmall schreef:Wat is dit voor een forum?
Het eerste antwoord is dat Google zelf niet in een nieuw window opent.


Als je dan even verder logisch nadenkt vraag ik dus eigenlijk af of je wel Google.nl hebt ingesteld.

SAmall schreef:Het tweede antwoord gaat over het herbouwen van Google.


Ja en als je daar even over nadenkt dan weet je dat dat niet gaat en wat jij wil dus niet eens lukt.

SAmall schreef:Zijn er nog mensen die echt verstand hebben van dit soort zaken?

Dit is een forum waar je ook zelf logisch moet nadenken, want voorkauwen doen we niet. Rolling Eyes
Avatar gebruiker
Stef
wmpr
 
Berichten: 5575
Geregistreerd: 27 nov 2003 21:51

Berichtdoor Derk » 26 maart 2005 15:07

Ik vind mijn antwoord wel redelijk eigenlijk.

Aan mijn antwoord heb je iets
Aan die van stef heb je wat minder
aan die van weeyaa heb je volgens mij niks je kan google niet herbouwen alhoewel je wel de index zelf kan hosten.

Elke pagina die je op je desktop zet werkt gewoon. Maar als je dan op een link klikt zou dat betekenen dat in de achtergrond de pagina moet veranderen. Dan krijg je een browser op je achtergrond en dat was van microsoft niet de bedoeling dus daarom komen alle links/knoppen wat dan ook in ene nieuw venster en dat kan je op geen enkele manier anders krijgen

(Je kan ook windows herschrijfen -_-)
Afbeelding
Avatar gebruiker
Derk
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12634
Geregistreerd: 27 nov 2003 19:50
Woonplaats: Houten

Berichtdoor Yatpo » 26 maart 2005 16:19

Webpagina's als desktop zuipen ram geheugen, tis maar dat je het weet. :z
-Aroffnogneu
Avatar gebruiker
Yatpo
wmpr
 
Berichten: 8681
Geregistreerd: 29 nov 2003 20:07

Berichtdoor Derk » 26 maart 2005 19:00

hij heeft het als active desktop das nog meer :p
Afbeelding
Avatar gebruiker
Derk
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12634
Geregistreerd: 27 nov 2003 19:50
Woonplaats: Houten

Berichtdoor jansam » 26 maart 2005 19:39

Bedankt Derk, daar heb je wat aan!!

Over de andere opmerkingen... Daar is een forum juist wel voor bedoeld. Als je mijn probleem neemt, dan kan het zijn dat er Windows of IE instellingen niet goed staan ingesteld. Na het web afgezocht te hebben, dacht ik laat het eens op een forum posten, om te kijken of mensen hier ervaring mee hebben. Dan heb je echt niks aan antwoorden van Weya en Stef.
jansam
 

Berichtdoor Stef » 26 maart 2005 19:54

jansam schreef:Bedankt Derk, daar heb je wat aan!!

Over de andere opmerkingen... Daar is een forum juist wel voor bedoeld.

Ik zou als admin zelf wel weten waarvoor dit forum dient?

Infeite zegt Derk hetzelfde als Weeyaa en ik. Maar hierbij moet jijzelf het denk werk doen. Als ik zeg dat dit niet standaard in Google zit moet dus aangepast zijn. Weeyaa geeft precies aan dat het door dat dit een Actieve desktop is in een nieuwe link opent. Kortom het antwoord!

Verder sta je vrij dit te posten maar hoef je niet gelijk 'Wat is dit voor een forum.'. Rolling Eyes
Avatar gebruiker
Stef
wmpr
 
Berichten: 5575
Geregistreerd: 27 nov 2003 21:51

Berichtdoor Yatpo » 26 maart 2005 21:10

In feite is dit forum bedoelt voor webmaster vragen, niet voor computer problemen, dus daar zit je ook al mis mee. Rolling Eyes
-Aroffnogneu
Avatar gebruiker
Yatpo
wmpr
 
Berichten: 8681
Geregistreerd: 29 nov 2003 20:07

Berichtdoor KillerSponge » 27 maart 2005 07:21

er zijn wel vreemdere vragen langsgekomen Laughing

en in het café gaat het niet speciaal over webdesign Rolling Eyes
Blabla en andere onzin - http://killersponge.nl
Avatar gebruiker
KillerSponge
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 14456
Geregistreerd: 24 aug 2004 13:05

Berichtdoor Yatpo » 27 maart 2005 08:16

Nee, maar ook niet speciaal over computer problemen, dus moet hij niet verwonderd zijn dat hij er niet direct geholpen wordt. :z
-Aroffnogneu
Avatar gebruiker
Yatpo
wmpr
 
Berichten: 8681
Geregistreerd: 29 nov 2003 20:07


Keer terug naar Café di Mario



cron