aan alle goede dingen komt een eind, webmasterplein.net 2003 - 2013
wij danken jullie voor al mooie momenten die dankzij dit forum ontstonden - Derk, Rutger en Stef

Draaiende kubus met fotodisplay

Vragen bij het maken van je logo, ontwerp, 2d- of 3d-ontwerpen, kortom
alles met betrekking tot grafisch vormgeven stel je hier.

Draaiende kubus met fotodisplay

Berichtdoor ingdia » 27 sep 2005 17:06

Hallo,

Ik heb van Powertools.be een script gehaald van een draaiende kubus waarmee je foto's kun laten zien.
Omdat het selcteer en kopieerknopje niet werkte, heb ik alles stukje bij beetje maar zelf overgenomen, maar nu werkt het niet....

Kan iemand met verstand van zaken hier de fout(en) in opsporen??


<script language="Javascript1.1">

var specifyimage=new Array()

specifyimage[0]="slagharen/octopus.jpg"
specifyimage[1]="slagharen/zweefmolen.jpg"
specifyimage[2]="...jpg"
specifyimage[3]="...jpg"
specifyimage[4]="...jpg"
specifyimage[5]="...jpg"
specifyimage[6]="...jpg"
specifyimage[6]="...jpg"
specifyimage[7]="...jpg"
specifyimage[8]="...jpg"
specifyimage[9]="...jpg"
specifyimage[10]="...jpg"
specifyimage[11]="...jpg"
specifyimage[12]="...jpg"
specifyimage[13]="...jpg"
specifyimage[14]="...jpg"
specifyimage[15]="...jpg"
specifyimage[16]="...jpg"
specifyimage[17]="...jpg"
specifyimage[18]="...jpg"
specifyimage[19]="...jpg"
specifyimage[20]="...jpg"
specifyimage[21]="...jpg"

var delay=3000

Counter for array
var count=1;

var cubeimage=new Array()
for(i=0;i<specifyimage.length;i++){
cubeimage[i]=new Image()
cubeimage[i].src=specifyimage[i]
}

function movecube(){
if(window.createPopup)
cube.filters[0].apply()
document.images.cube.src=cubeimage[count].src;
if(window.createPopup)
cube.filters[0].play()
count++;
if(count==cubeimage.length)
count=0;
setTimeout("movecube()",delay)
}

window.onload=new Function("set Timeout('movecube
()',delay)")
</script>


Alvast bedankt
Avatar gebruiker
ingdia
wmpr
 
Berichten: 15
Geregistreerd: 17 jul 2005 17:51

Berichtdoor Weeeyaa » 27 sep 2005 17:13

<script language="JavaScript1.1">

var specifyimage=new Array() //plaats hieronder uw afbeeldingen, verwijder de regels die je niet nodig hebt maar zorg dat de nummers [0,1,2,3,4...] opeenvolgen.
specifyimage[0]="AFBEELDING1.jpg"
specifyimage[1]="AFBEELDING2.jpg"
specifyimage[2]="AFBEELDING3.jpg"
specifyimage[3]="AFBEELDING4.jpg"
specifyimage[4]="AFBEELDING5.jpg"
specifyimage[5]="AFBEELDING6.jpg"

var delay=3000 // de snelheid van de kubus : 3000 komt overeen met 3 seconden.

//Counter for array
var count =1;

var cubeimage=new Array()
for (i=0;i<specifyimage.length;i++){
cubeimage[i]=new Image()
cubeimage[i].src=specifyimage[i]
}

function movecube(){
if (window.createPopup)
cube.filters[0].apply()
document.images.cube.src=cubeimage[count].src;
if (window.createPopup)
cube.filters[0].play()
count++;
if (count==cubeimage.length)
count=0;
setTimeout("movecube()",delay)
}

window.onload=new Function("setTimeout('movecube()',delay)")
</script>

<img src="AFBEELDING1.jpg" name="cube" border=0 style="filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Stretch(stretchStyle='PUSH')">



Thijs
Avatar gebruiker
Weeeyaa
wmpr
 
Berichten: 2796
Geregistreerd: 10 jul 2004 07:39

Berichtdoor ingdia » 27 sep 2005 17:33

Ik heb het script gekopieerd en de foto's erin gezet, maar.... zie alleen 1 foto staan en dat komt natuurlijk door de regel na </script>....

Dit is hoe ik het nu heb staan:


<script language="JavaScript1.1">

var specifyimage=new Array() //plaats hieronder uw afbeeldingen, verwijder de regels die je niet nodig hebt maar zorg dat de nummers [0,1,2,3,4...] opeenvolgen.
specifyimage[0]="slagharen/octopus.JPG"
specifyimage[1]="slagharen/zweefmolen.JPG"
specifyimage[2]="slagharen/draaimolen1.JPG"
specifyimage[3]="slagharen/draaimolen2.JPG"
specifyimage[4]="slagharen/waterbaan.JPG"
specifyimage[5]="slagharen/waterbaan2.JPG"
specifyimage[6]="slagharen/waterbaan1.JPG"
specifyimage[7]="slagharen/treintje.JPG"


var delay=3000 // de snelheid van de kubus : 3000 komt overeen met 3 seconden.

//Counter for array
var count =1;

var cubeimage=new Array()
for (i=0;i<specifyimage.length;i++){
cubeimage[i]=new Image()
cubeimage[i].src=specifyimage[i]
}

function movecube(){
if (window.createPopup)
cube.filters[0].apply()
document.images.cube.src=cubeimage[count].src;
if (window.createPopup)
cube.filters[0].play()
count++;
if (count==cubeimage.length)
count=0;
setTimeout("movecube()",delay)
}

window.onload=new Function("setTimeout('movecube()',delay)")
</script>

<img src="slagharen/octopus.JPG" name="cube" border=0 style="filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Stretch(stretchStyle='PUSH')">



Wat doe ik verkeerd? Confused
Avatar gebruiker
ingdia
wmpr
 
Berichten: 15
Geregistreerd: 17 jul 2005 17:51

Berichtdoor Weeeyaa » 27 sep 2005 17:37

staan alle fotos die je wil op je webruimte
Avatar gebruiker
Weeeyaa
wmpr
 
Berichten: 2796
Geregistreerd: 10 jul 2004 07:39

Berichtdoor ingdia » 27 sep 2005 17:40

nee, alleen slagharen/octopus.JPG
Avatar gebruiker
ingdia
wmpr
 
Berichten: 15
Geregistreerd: 17 jul 2005 17:51

Berichtdoor Anthony » 27 sep 2005 17:41

Gelieve alle andere foto's ook up te loaden
Avatar gebruiker
Anthony
wmpr
 
Berichten: 2828
Geregistreerd: 07 aug 2004 14:05
Woonplaats: Brugge - België

Berichtdoor Weeeyaa » 27 sep 2005 17:45

ja haha
Avatar gebruiker
Weeeyaa
wmpr
 
Berichten: 2796
Geregistreerd: 10 jul 2004 07:39

Berichtdoor ingdia » 27 sep 2005 17:56

Weeeyaa schreef:staan alle fotos die je wil op je webruimte


sorry. las het verkeerd. Nee, er staat nog niet opde webruimte, ben nog op mn eigen computer bezig, programma Matrix. Foto's staan daar wel in de map waarnaar verwezen wordt, dus dat is het niet.

Heb wel vaker gehad dat een bepaald javascript bij mij niet werkt. Opzich schrijft ik gewoon in HTML, geen CSS of javascript, nog geen verstand van. Misschien ligt het daaraan!
Avatar gebruiker
ingdia
wmpr
 
Berichten: 15
Geregistreerd: 17 jul 2005 17:51

Berichtdoor Weeeyaa » 27 sep 2005 18:12

je kunt het eens allemaal uploaden en de url posten...
Avatar gebruiker
Weeeyaa
wmpr
 
Berichten: 2796
Geregistreerd: 10 jul 2004 07:39

Berichtdoor ingdia » 29 sep 2005 20:29

Hallo! Even flink druk met andere zaken geweest, maar heb het nu op de server gezet en wat blijkt.... online doet de kubus het gewoon wél (in programma Matrix dus niet).

Probleem blijkt dus geen probleem te zijn Smile Maar wel bedankt voor jullie reacties!
Avatar gebruiker
ingdia
wmpr
 
Berichten: 15
Geregistreerd: 17 jul 2005 17:51


Keer terug naar Graphics



cron