aan alle goede dingen komt een eind, webmasterplein.net 2003 - 2013
wij danken jullie voor al mooie momenten die dankzij dit forum ontstonden - Derk, Rutger en Stef

curl probleem

Je komt er niet helemaal uit bij het scripten? Ɯbergoede functie geschreven? Alles met betrekking tot scripting, kun je hier terecht.

Re: curl probleem

Berichtdoor ElbertF » 29 jan 2010 02:36

't Is in dit geval makkelijker om file_get_contents() te gebruiken dan cURL. Maar je probleem heeft niets met cURL te maken:

Code: Selecteer alles
          foreach($matches[1] as $img)
          foreach($matches[2] as $match2)
          {
             echo '<br>' . $img;
             echo ' ' . $match2;
          }

Dit moet zijn (uit m'n hoofd, niet getest):

Code: Selecteer alles
          foreach($matches as $match)
          {
             echo '<br>' . $match[1];
             echo ' ' . $match[2];
          }
Avatar gebruiker
ElbertF
wmpr
 
Berichten: 1310
Geregistreerd: 14 nov 2007 22:09

Re: curl probleem

Berichtdoor ElbertF » 29 jan 2010 22:17

Dannyke schreef:Dan laat hij enkel de 2de en 3de zien...

Probeer 't dan zo 's:

Code: Selecteer alles
foreach($matches[0] as $i => $match)
{
    echo '<br>' . $matches[1][$i];
    echo ' ' . $match[2][$i];
}

:)

In de database opslaan kan bijv. zo (je moet wel een verbinding hebben):

Code: Selecteer alles
foreach($matches[0] as $i => $match)
{
    $sql = '
        INSERT INTO `table` (
            `match1`,
            `match2`
            )
        VALUES (
            " . mysql_real_escape_string($match[1][$i]) . ",
            " . mysql_real_escape_string($match[2][$i]) . "
            ;');

    $result = mysql_query($sql);
}
Avatar gebruiker
ElbertF
wmpr
 
Berichten: 1310
Geregistreerd: 14 nov 2007 22:09


Keer terug naar PHP, ASP, SQL



cron