Pagina 2 van 2

Re: Menu: Knop oplichten als hij actief is

BerichtGeplaatst: 28 nov 2008 20:23
door nerd111
Het werkt nu wel. Dank jullie!

Kan je alleen ook bij dikgedrukt:

<?php if($_SERVER['PHP_SELF'] == '/quotescoaching.php'){ echo 'actief' ; } else{ echo 'inactief' ; }?>

twee waarden invullen, zoals home.php en overons.php?

MVG,

Re: Menu: Knop oplichten als hij actief is

BerichtGeplaatst: 28 nov 2008 20:46
door libia
ja ;)

if($a == 'b' || $a == 'c')

Wel ff zelf aanpassen natuurlijk! ;)

Re: Menu: Knop oplichten als hij actief is

BerichtGeplaatst: 28 nov 2008 21:29
door nerd111
Ok, thnx ik ga het proberen!

Verder heb ik nog een andere vraag over een ander onderwerp, maar die zet ik dan wel bij CSS.

Mvg!

Bedankt voor alle hulp.

edit: Hij staat hier: http://webmasterplein.net/viewtopic.php?f=12&t=12650

Re: Menu: Knop oplichten als hij actief is

BerichtGeplaatst: 29 nov 2008 14:08
door Remi
in plaats van || mag je in php ook gewoon or gebruiken. ;)

Re: Menu: Knop oplichten als hij actief is

BerichtGeplaatst: 30 nov 2008 11:57
door libia
Is niet helemaal hetzelfde ;)

|| wordt als 'belangrijker' gezien dan or ;)
Ik kan het niet precies uitleggen, moet je maar is googlen (dit geld ook bij && en and)