aan alle goede dingen komt een eind, webmasterplein.net 2003 - 2013
wij danken jullie voor al mooie momenten die dankzij dit forum ontstonden - Derk, Rutger en Stef

Menu: Knop oplichten als hij actief is

Je komt er niet helemaal uit bij het scripten? Übergoede functie geschreven? Alles met betrekking tot scripting, kun je hier terecht.

Re: Menu: Knop oplichten als hij actief is

Berichtdoor nerd111 » 28 nov 2008 20:23

Het werkt nu wel. Dank jullie!

Kan je alleen ook bij dikgedrukt:

<?php if($_SERVER['PHP_SELF'] == '/quotescoaching.php'){ echo 'actief' ; } else{ echo 'inactief' ; }?>

twee waarden invullen, zoals home.php en overons.php?

MVG,
Met vriendelijke groeten,
Jasper
nerd111
wmpr
 
Berichten: 70
Geregistreerd: 11 okt 2008 20:00

Re: Menu: Knop oplichten als hij actief is

Berichtdoor libia » 28 nov 2008 20:46

ja ;)

if($a == 'b' || $a == 'c')

Wel ff zelf aanpassen natuurlijk! ;)
Avatar gebruiker
libia
wmpr
 
Berichten: 4149
Geregistreerd: 23 okt 2005 14:14
Woonplaats: Alphe!!

Re: Menu: Knop oplichten als hij actief is

Berichtdoor nerd111 » 28 nov 2008 21:29

Ok, thnx ik ga het proberen!

Verder heb ik nog een andere vraag over een ander onderwerp, maar die zet ik dan wel bij CSS.

Mvg!

Bedankt voor alle hulp.

edit: Hij staat hier: http://webmasterplein.net/viewtopic.php?f=12&t=12650
Met vriendelijke groeten,
Jasper
nerd111
wmpr
 
Berichten: 70
Geregistreerd: 11 okt 2008 20:00

Re: Menu: Knop oplichten als hij actief is

Berichtdoor Remi » 29 nov 2008 14:08

in plaats van || mag je in php ook gewoon or gebruiken. ;)
Avatar gebruiker
Remi
wmpr
 
Berichten: 3010
Geregistreerd: 04 apr 2006 15:22

Re: Menu: Knop oplichten als hij actief is

Berichtdoor libia » 30 nov 2008 11:57

Is niet helemaal hetzelfde ;)

|| wordt als 'belangrijker' gezien dan or ;)
Ik kan het niet precies uitleggen, moet je maar is googlen (dit geld ook bij && en and)
Avatar gebruiker
libia
wmpr
 
Berichten: 4149
Geregistreerd: 23 okt 2005 14:14
Woonplaats: Alphe!!

Vorige

Keer terug naar PHP, ASP, SQL



cron