aan alle goede dingen komt een eind, webmasterplein.net 2003 - 2013
wij danken jullie voor al mooie momenten die dankzij dit forum ontstonden - Derk, Rutger en Stef

Ruimte tussen table en plaatje in IE

Het echte opmaakwerk, alles vragen over HTMLen, CSSen en Javascripten.

Ruimte tussen table en plaatje in IE

Berichtdoor Robin » 02 dec 2006 16:35

Ik heb het volgende gemaakt:

(FF)
Afbeelding

Alleen in IE ziet hij er zo uit:

Afbeelding

Er zitten dus 2 pixels tussen het plaatje van de hoek en de table.

Ik gebruik de volgende code:

http://www.biggerpicturedesign.nl/BPsite/code.txt

Weet iemand de oplossing?
Avatar gebruiker
Robin
wmpr
 
Berichten: 66
Geregistreerd: 29 sep 2005 20:30
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor Anthony » 02 dec 2006 18:59

Dit kan veroorzaakt worden door een automatische font-size:
Ik zou eens font-size:1; instellen als css code.

Indien je een live demo (.html) kan tonen wil ik wel eens verder kijken.[/code]
Avatar gebruiker
Anthony
wmpr
 
Berichten: 2828
Geregistreerd: 07 aug 2004 14:05
Woonplaats: Brugge - Belgiƫ

Berichtdoor Remi » 03 dec 2006 17:29

Anthony schreef:Dit kan veroorzaakt worden door een automatische font-size:
Ik zou eens font-size:1; instellen als css code.

Indien je een live demo (.html) kan tonen wil ik wel eens verder kijken.[/code]

Deze?
verwijderd op verzoek van Robin
Laatst bijgewerkt door Remi op 01 jan 1970 01:00, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Remi
wmpr
 
Berichten: 3010
Geregistreerd: 04 apr 2006 15:22

Berichtdoor Robin » 04 dec 2006 20:26

Zet er even een spatie tussen, google hoeft hem nog niet te vinden
Avatar gebruiker
Robin
wmpr
 
Berichten: 66
Geregistreerd: 29 sep 2005 20:30
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor Robin » 05 dec 2006 22:12

Ik heb een oplossing gevonden, kan alleen iemand die link weghalen?
Avatar gebruiker
Robin
wmpr
 
Berichten: 66
Geregistreerd: 29 sep 2005 20:30
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor Remi » 06 dec 2006 15:22

die in mijn dingetje heb ik weggehaald.
Avatar gebruiker
Remi
wmpr
 
Berichten: 3010
Geregistreerd: 04 apr 2006 15:22

Berichtdoor Rik » 06 dec 2006 16:51

Robin schreef:Ik heb een oplossing gevonden, kan alleen iemand die link weghalen?
Hoe dan, kan nog eens handig zijn voor anderen? Smile
Avatar gebruiker
Rik
wmpr
 
Berichten: 1576
Geregistreerd: 11 jun 2005 17:59

Berichtdoor Robin » 09 dec 2006 14:55

Als je de style van het plaatje als display:block zet, zit er geen ruimte meer tussen
Avatar gebruiker
Robin
wmpr
 
Berichten: 66
Geregistreerd: 29 sep 2005 20:30
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor Moonstrike » 09 dec 2006 20:15

Kan je een stukje code laten zien ?
Avatar gebruiker
Moonstrike
wmpr
 
Berichten: 3287
Geregistreerd: 22 apr 2006 14:40
Woonplaats: Lui lekker land 8)

Berichtdoor Robin » 17 dec 2006 13:46

Code: Selecteer alles
                  <tr>
                     <td valign="top" style="background-image: url(p1.jpg);background-repeat: repeat;">
                        <img alt="" src="p3.jpg" class="rond" />
                     </td>
                     <td valign="top" align="center" style="background-image: url(p1.jpg);background-repeat: repeat;">
                     </td>
                     <td valign="top" align="right" style="background-image: url(p1.jpg);background-repeat: repeat;">
                        <img alt="" src="p2.jpg" class="rond" />
                     </td>
                  </tr>

Code: Selecteer alles
.rond
{
   display: block;
}
Avatar gebruiker
Robin
wmpr
 
Berichten: 66
Geregistreerd: 29 sep 2005 20:30
Woonplaats: Amsterdam


Keer terug naar HTML, CSS, Javascript



cron