aan alle goede dingen komt een eind, webmasterplein.net 2003 - 2013
wij danken jullie voor al mooie momenten die dankzij dit forum ontstonden - Derk, Rutger en Stef

!!!!Help!!!!

Het echte opmaakwerk, alles vragen over HTMLen, CSSen en Javascripten.

!!!!Help!!!!

Berichtdoor Arjen » 11 maart 2005 16:09

Help, ik heb een klein probleempje...
je hebt van die sites waar je, als je op een link klikt, nog van alles aan de linker kant van het beeld ziet staan over deze site. nu is mijn vraag: Kan ik dat ook en hoe moet dat??? Confused

[mod="Stef"]Verplaatst naar XHTML & CSS[/mod]
Arjen
wmpr
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 11 maart 2005 16:05
Woonplaats: Herkingen

Berichtdoor Weeeyaa » 11 maart 2005 16:15

way staat dit bij feetback?
Avatar gebruiker
Weeeyaa
wmpr
 
Berichten: 2796
Geregistreerd: 10 jul 2004 07:39

Berichtdoor KillerSponge » 11 maart 2005 16:16

@ mods: ff verplaatsen naar xhtml e.d.

@ arjen: bedoel je zoiets als frames?
Blabla en andere onzin - http://killersponge.nl
Avatar gebruiker
KillerSponge
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 14456
Geregistreerd: 24 aug 2004 13:05

Berichtdoor mats » 11 maart 2005 16:18

kun je wat duidlijkere voorbeelden gevne eventueel link vanwaar je het hebt gezien??
Avatar gebruiker
mats
wmpr
 
Berichten: 3748
Geregistreerd: 19 sep 2004 12:00

Berichtdoor Weeeyaa » 11 maart 2005 16:38

k geloof als je bij google afbeeldingen zoekt er je klikt erop dat dan bovenaan dat blijft staan...

voorbeeld:
Link
[mod="Polyfemme"]Linkje van gemaakt, we willen het hier niet extra breed maken Wink [/mod]
Avatar gebruiker
Weeeyaa
wmpr
 
Berichten: 2796
Geregistreerd: 10 jul 2004 07:39

Berichtdoor KillerSponge » 11 maart 2005 19:52

ahja... dit is denk ik enkel mogelijk met php. dan moet je de gebruiker naar een framepagina doorsturen samen met de site als variabele, en dan die variabele gebruiken om de goede pagina in het frame weer te geven.

maar ik weet niet. misschien is het mogelijk om de target aan te geven als je een nieuwe pagina opent?
Blabla en andere onzin - http://killersponge.nl
Avatar gebruiker
KillerSponge
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 14456
Geregistreerd: 24 aug 2004 13:05

Berichtdoor Derk » 11 maart 2005 21:19

met javascript kan je:
2 frames veranderen
het venster waarop een pop-up werd geopend veranderen

Maar ik snap het ook niet helemaal.
Heeft u niet een voorbeeld van wat u bedoelt?
of bedoelt u dit:
www.vedelaar.demon.nl
daarin veranderd als je ergens op klikt alleen het midden.
Afbeelding
Avatar gebruiker
Derk
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12634
Geregistreerd: 27 nov 2003 19:50
Woonplaats: Houten


Keer terug naar HTML, CSS, Javascript



cron