aan alle goede dingen komt een eind, webmasterplein.net 2003 - 2013
wij danken jullie voor al mooie momenten die dankzij dit forum ontstonden - Derk, Rutger en Stef

hoe Keywords veranderen (met een link)?

Het echte opmaakwerk, alles vragen over HTMLen, CSSen en Javascripten.

hoe Keywords veranderen (met een link)?

Berichtdoor Douwe 666 » 27 maart 2007 17:16

Hallo, Very Happy

Ik ben een site aan het bouwen, en gebruik:
Code: Selecteer alles
<?php
      switch($_GET['pagina']){
      case "1":
      include "......." ; break; ENZ....

om naar verschillende pagina's op mijn website te gaan, zodat ik niet de hele site hoef te vernieuwen maar alleen de include. Het probleem is nu dat ik de meta.. keywords ook wil veranderen als je naar een andere pagina gaat, moet ik dat allemaal ook met "switch.. enz" doen? Question
Techniek Online
... Klik hier ...
Avatar gebruiker
Douwe 666
wmpr
 
Berichten: 299
Geregistreerd: 27 maart 2007 17:07
Woonplaats: Zeist

Re: hoe Keywords veranderen (met een link)?

Berichtdoor Remi » 27 maart 2007 17:26

Dat zou zo kunnen/
Avatar gebruiker
Remi
wmpr
 
Berichten: 3010
Geregistreerd: 04 apr 2006 15:22

Re: hoe Keywords veranderen (met een link)?

Berichtdoor KillerSponge » 27 maart 2007 17:32

Even een algemene opmerking: Meta keywords zijn niet bepaald nuttig meer Wink

Maar ontopic: Je kunt gewoon exact dezelfde switch structuur gebruiken, alleen inplaats van te includen echo je de meta keywords, óf include je een bestandje waar ze in staan.
Blabla en andere onzin - http://killersponge.nl
Avatar gebruiker
KillerSponge
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 14456
Geregistreerd: 24 aug 2004 13:05

Re: hoe Keywords veranderen (met een link)?

Berichtdoor Douwe 666 » 27 maart 2007 17:36

Tnx, dat dacht ik al! Maar ik kan dus opzich ook gewoon de keywords weglaten en gewoon de zoekmachine alles laten uitzoeken? (die echo lijkt me trouwens logisch ja!).
Techniek Online
... Klik hier ...
Avatar gebruiker
Douwe 666
wmpr
 
Berichten: 299
Geregistreerd: 27 maart 2007 17:07
Woonplaats: Zeist

Re: hoe Keywords veranderen (met een link)?

Berichtdoor KillerSponge » 27 maart 2007 18:27

Moderne zoekmachines als Google, Yahoo en Live kijken totaal niet meer naar de metatags, maar puur naar de inhoud. Smile
Blabla en andere onzin - http://killersponge.nl
Avatar gebruiker
KillerSponge
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 14456
Geregistreerd: 24 aug 2004 13:05

Re: hoe Keywords veranderen (met een link)?

Berichtdoor Derk » 27 maart 2007 18:35

Meta tags zijn nog wel nuttig, echter worden ze niet zo zeer meer gebruikt door de moderne zoekmachine, hangt er dus van af wat je met je site wilt. Ik kom nog weleens scripts tegen die gebruik maken van meta tags om achter bepaalde dingen op sites te komen.
Afbeelding
Avatar gebruiker
Derk
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12634
Geregistreerd: 27 nov 2003 19:50
Woonplaats: Houten


Keer terug naar HTML, CSS, Javascript



cron