Pagina 1 van 1

Re: KBD Hosting

BerichtGeplaatst: 17 maart 2011 11:53
door Remi
kbdhosting schreef:[..]
(check signature voor de website)

Ohw, die was me nog niet opgevallen. Haha :P

Site ziet er netjes uit. Alleen het oranje is een beetje te flets, van mij zou het er meer uit mogen springen. De website is nu een beetje grauw.
Hetzelfde geldt voor de linkjes onderaan de pagina, maak ze wat lichter zo dat ze beter leesbaar zijn, dus maar contrast met de blauwe achtergrond.
Verder wel gewoon netjes.
Ik mis alleen je Kvk nummer.

Uit je website maak ik op dat de server(s) in de VS staan. Mag ik vragen waarom je daar je servers hebt staan, terwijl je doelgroep zich in Europa bevindt?

En o ja, dit topic hoort eigenlijk in de Show Us. Dus we moeten even derk en killer lief aankijken of ze hem willen verplaatsen.

Re: KBD Hosting

BerichtGeplaatst: 18 maart 2011 10:08
door Krassie
Ik heb zowat de zelfde opmerkingen echter heb ik er ook eentje over de inhoud

"25 hours/ 8 days a week" ik snap de boodschap wel, maar langs een andere kant zou het mij ook niet verwonderen dat het mensen juist weg jaagt, mensen voelen zich nog al snel in de "zak" gezet,...

Re: KBD Hosting

BerichtGeplaatst: 18 maart 2011 11:20
door Derk
Dus als ik 's nachts om 4 uur bel los jij het porbleem op?

Dat doet mijn huidige hoster niet... Hoewel hij wel stopte met eten toen ik belde.

Re: KBD Hosting

BerichtGeplaatst: 20 maart 2011 21:06
door DoubleJ
Hallo,

Ten eerste moet ik zeggen dat het een zeer nette site is. Echter is er altijd wel wat om een aanmerking op te maken. Hier een paar punten waarvan ik denk dat ze wat verbetert kunnen worden.

Allereerst over bovengenoemde punten even, ik kan me niet echt vinden in de opmerkingen dat het oranje te flets is en dat de linkjes onderaan een te laag contrast verschil hebben. Het kan zijn dat je dit hebt aangepast op moment van schrijven, het kan ook liggen aan het feit dat mijn scherm een wat grotere contrast ratio heeft.

Verder viel het mij op dat de helpdeskpagina bij mij niet laadt en volledig blanco blijft. Ik gebruik op moment van schrijven Opera 11.01 Windows versie.

Dan naar het hoofdmenu, op de homepagina is heel mooi de [HOME] knop als tabblad gehilight. Op alle andere pagina's ook. Dit werkt nogal verwarrend omdat juist deze 'tab-structuur' de gebruiker aan kan geven waar hij zich op de pagina bevindt. Beter was geweest als je de huidige pagina van het tabje voorzag en dus niet deze alleen voor de home reserveert. Verder hadden de dropdown menuutjes ook wel ietsje sneller gemogen. Ze wekken nu enige wachtirritatie op.

Dan nog een laatste kleinigheidje. op je login pagina voor klaten, is de gebruikersnaam welk van stijl voorzien zodat hij in de layout past, echter de Login knop en het wachtwoord velt niet. Dit zou ook nog wel een klein beetje aandacht mogen hebben.

Het zijn een paar kleinigheidjes, maar ik denk dat zeker als je het menu aanpast, je je site een stuk gebruiksvriendelijker maakt.

JJ

[EDIT] -> Ik merk net op dat je social network icoontjes niet functioneren. Beter is het om ze in dat geval weg te halen. Er is niets frustrerender dan een aanwezige knop die niets doet terwijl je het wel verwacht. (Een kapotte lamp aanzetten is niet leuk).

Re: KBD Hosting

BerichtGeplaatst: 22 maart 2011 15:07
door Johan
Ik vind het enigszins storend dat alle linkjes naar 4 pagina's linken in totaal. Haal dan al die linkjes weg. Daarnaast sluit ik me aan bij DoubleJ

Re: KBD Hosting

BerichtGeplaatst: 21 jun 2013 21:23
door davidm
Derk schreef:Dat doet mijn huidige hoster niet... Hoewel hij wel stopte met eten toen ik belde.


Jouw hoster ging spontaan in hongerstaking toen je hem opbelde? Leuke kerel is dat...