Pagina 1 van 1

Re: Handleiding voor iedere webmaster!

BerichtGeplaatst: 07 jan 2010 22:12
door Krassie
Ik kan vrij kort zijn over deze website, de lay-out vind ik prima, rustig maar toch niet saai, zoals het hoort naar mijn mening.
edit: wat mij een beetje tegenvalt is hier en daar de zeer grote lettertypes maar dat is wss aan mij persoonlijk gelegen... (bv zoals de kopjes over ons en handleiding)


Op de broncode heb ik ook niets op te merken (je kan het naar alle waarschijnlijkheid veel beter dan ik) ze ziet er zeer netjes uit.

Dus de website op zich vind ik mooi, uitstekend zelf! :lol:

Over de inhoud, ik weet niet hoe het met je bezoekersaantallen zit, maar er zijn al veel sites met dit als onderwerp, maar als je eenmaal een deel bekendheid hebt etc zal dat wel geen probleem vormen.

Ik moet wel zeggen dat het één van de betere websites is die een verzameling van de mogelijkheden aanbied in het Nederlands die ik al gezien heb.

Re: Handleiding voor iedere webmaster!

BerichtGeplaatst: 10 jan 2010 12:27
door Remi
Nette site.
Mooi design rustig maar toch uitnodigend. Lettertype is aan de ietwat grote kant, maar eigenlijk vind ik dat wel lekker lezen. Qua content zit het ook wel goed, al hoewel ik de stukken inhoudelijk nog niet echt heb gelezen.
Enige doorntje in mijn oog is in de balk links. Ik vind de koppen daar, Over Ons en Handleidingen, te groot. Deze zou ik wat kleiner maken, dan komt het net wat professioneler over.
Maar een hele mooie site. Keep on the good work!

Remi